Hírek

MUNKATÁRSAT KERESÜNK - TARGONCA ÉRTÉKESÍTŐI POZÍCIÓRA
12jan.

A leendő targonca értékesítő munkatárs feladatai: Műszaki tanácsadás, targoncák adapterek értékesítése; Új vevők felkutatása és megnyerése; Rendszeres vevőlátogatás, kapcsolatápolás és kapcsolatfejlesztés meglévő partnerekkel. A jelölttel szemben támasztott elvárások: Értékesítői gyakorlat hasonló területen (Targonca, ipari környezet); Magas szintű ismertség az anyagmozgatás területén és/vagy szakirányú végzettség; Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség, önálló munkavégzés; Meggyőző, dinamikus, eredményorientált személyiség; Érvényes jogosítvány (B kategória), számítógépes ismeret. Előnyök: Több éves gyakorlat Targonca értékesítői területen vagy más területen; Termelő, anyagmozgatással foglalkozó vállalatoknál kialakult aktív vevőkapcsolatok; Angol nyelvismeret. Várjuk jelentkezését!

ÁLLÁSAJÁNLAT
28okt.

Autószerelők, autóvillamossági szerelők figyelem! Prémium szerviz keres prémium fizetéssel gyakorlott autószerelőket, autóvillamossági szerelőket CATERPILLAR targonca szervizébe. Jelentkezni postai úton (8184 Balatonfűzfő, Szállás u.1.), e-mailen (info@niketarg.hu) vagy telefonon (88/451-488) lehetséges.

Még egy Red Dot Award a Cat® Lift Trucks-nak
03máj.

A végfelhasználók közvetlen bevonása a tervezési folyamatokba nagyban hozzájárult az NR-N2 tolóoszlopos targoncák sikerességéhez az idei Red Dot Award elnyerésében, véli a Cat® Lift Trucks.

Targoncakezelés tipikus hibái
12febr.

Szórakoztató, de tanulságos kisfilmet készített a Cat® Lift Trucks, a targoncakezelés tipikus hibáiról, illetve azok elkerüléséről.

7 tonna hatékonyság
10febr.

Az új DP70N dízelüzemű CAT targonca jelmondata az erő és stabilitás, mindezt környezetbarát, üzemanyag takarékos módon. Úgy tervezték, hogy növekvő teljesítmény mellett csökkenjenek a fenntartási költségek.

Középpontban a Non-Stop profit
10febr.

Az új NR-N2 tolóoszlopos targoncák tervezésekor a növekvő profitra, maximális teljesítményre és a költségek csökkentésére összpontosított a Caterpillar.

Hírlevél