Adatvédelem

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait kizárólag cégünk szolgáltatásaihoz kapcsolódóan tároljuk (pl: targonca hibabejelentés, targonca szervizelés, árajánlatok kérése és teljesítése, stb.). A  megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.  Adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk azokat saját adatbázisában kezelje. 

Cégünk néhány szolgáltatásának biztosításához kérheti az Ön személyes adatait. Elsősorban nevét, cégének nevét, beosztását, telefonszámát és e-mail címét. Az adatok gyűjtésének célja az Ön által kért szolgáltatások és információk biztosítása.  Amennyiben ezen adatokat nem szeretné megadni, úgy nem tudja igénybe venni ezen szolgáltatásainkat. A szolgáltatások igénybevételével és adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az Ön adatait saját adatbázisában kezelje.

Az Ön által közölt adatok alapján, kérdései, kérései megválaszolása céljából a cégünk képviseletében megkereshetik Önt az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén.

Cégünk nem vállal felelősséget, ha jóhiszeműsége és az elvárható információvédelem betartása mellett adatait illetéktelenek jogosulatlanul megszerzik.

Friss hírek

Hírlevél