A hely és az idő optimális kihasználása - a Cat® teleszkópos villákkal ellátott raklapemelőtargoncákkal

A hely és az idő optimális kihasználása - a Cat® teleszkópos villákkal ellátott raklapemelőtargoncákkal

A Cat® Lift Trucks két új, teleszkópvillákkal felszerelt rakodótargoncája garantáltan növeli a tárolási sűrűséget és a termelékenységet.

Az 1,2 tonnás Cat® NSR12N2TF vezetőállásos- és NSS12N2TF vezetőüléses modellek kibővítik a gyártó fejlett rakodótargoncacsaládjainak előnyeit. Bár elsősorban a dupla mélységű állványrendszerrel rendelkező felhasználóknak szánják őket, ennél sokkal többre is képesek.

 

Töltse meg raktárát.

Kezdjük a fő céljukkal. A dupla mélységű megközelítésre való áttéréssel azonnal akár 30%-kal is növelheti raktárkapacitását. Ez azért van így, mert csak feleannyi folyosóra lesz szüksége. Minden egyes folyosóról a teleszkópvillák benyúlnak az állványzatba, hogy két raklap mélységben pakolják és vegyék ki a rakományokat.

Ez rendkívül költséghatékony módja az épület teljesebb kihasználásának. A triplex tornyok széles választékával a függőleges hely kihasználását is maximalizálhatjuk. A maximális szabványos magasságok 4,8 és 6,3 méter, de egyedi magasságok is lehetségesek, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön igényeihez. Ráadásul a megnövelt teljesítmény lehetővé teszi, a nehezebb terhek emelését, a legfelsőbb szintekre is.

A targoncák széles támasztóláb kialakításának köszönhetően az emelővillákat a támasztólábak között tudják a padlóra engedni. Ez segít a zárt alapterületű raklapok kitolóvillák által akár 2 raklap mélységben történő elhelyezésében, mozgatásában. Az áruk egészen a talajig pakolhatók, és az alacsony profilú lábakkal minimális a kieső hely az alsó állványgerenda alatt.

A támasztólábak specifikációi részben a raklapméretektől és az állványrendszerek elrendezésétől függenek. Hány raklapot és milyen szorosan szeretne elhelyezni az egyes polcok szélességében? A támasztólábak közötti szélesség alapesetben 750 vagy 950 milliméter, vagy testre szabható, hogy optimálisan alkalmazkodjon az Ön állványrendszerének elrendezéséhez és működéséhez.

 

Végezzen mindent gyorsabban a teleszkópvillás adapterekkel.

A rakodótargoncák szupergyors teleszkópvillás adaptere pontosan szabályozható sebességgel rendelkezik a tökéletes vezérlés érdekében. Ez vonatkozik mind a kis sebességű manőverekre, mind a villák gyors ki és behúzására. Minden esetben magabiztos, biztonságos működést és kielégítő felhasználói élményt biztosít.

A beállás és mozgástér, valamint a lejtmeneti hatékonyság a támasztólábak szerkezete révén javult. Alacsony profiljuk mellett a végpontjuk felé enyhe lefelé irányuló szöggel rendelkeznek. Mindegyik egy-egy kerékkel vagy - opcionálisan - a sima mozgás érdekében tandemkerék-párral rendelkezik.

A villahegyek enyhén hegyesek és kúposok, hogy megakadályozzák a teher tapadását. Alakjuk lehetővé teszi a raklapok könnyebb és gyorsabb megfogását, lerakását, még akkor is, ha a targonca ezzel egyidőben fordul.

Az emelést és a süllyesztést fokozatmentes, sebességszabályozott hidraulikus motor vezérli. Ez az erős, de csendes motor gyors, de biztonságos és pontos villapozicionálást biztosít. A kis időnyereség ezen és más területeken hamar jelentős időmegtakarítást eredményez sokat ismétlődő folyamatoknál.

 

Használja a képzeletét!

A dupla mélységű tároláson kívül ezek a teleszkópos villás rakodótargoncák számos más felhasználási lehetőséget is kínálnak. Tolóoszlopos targoncaként, oldaltámaszú felrakótargoncaként, raklapszállító – komissiózó targoncaként és még sok másként is működhetnek.

A hosszú rakományok kezelése az egyik nyilvánvaló lehetőség. Egy másik lehetőség a tehergépjárművekbe vagy a teherautók rakterébe való benyúlás nehezen hozzáférhető rakományok felvétele céljából. Vagy épp ellenkezőleg, az áruknak a jármű oldaláról történő közeli és távoli pozíciókba történő berakodása. A különböző feladatok kezelésének további lehetőségeit az opcionális funkciók széles skálája biztosítja. Ez funkciógazdag és ezáltal rendkívül rugalmas és alkalmazkodóképes megoldásokat eredményez.

 

Nyerjen minden tekintetben a Cat raklapemelőtargoncákkal

Az új modellek a saját specializációik mellett élvezik a Cat csúcstechnológiájú raklapemelőtargoncák összes termelékenységi és hatékonysági előnyét. A raklapemelőtargoncáknál vagy a tolóoszlopos targoncáknál kompaktabbak és fordulékonyabbak, az álló és ülő koncepciók lehetővé teszik a folyosók szűkítését. Mindeközben a legújabb hidraulikai, hajtási, kormányzási és stabilitási rendszereik minden műveletet gyorsabbá és simábbá tesznek.

Az eredmény egy nagyobb raktárkészlet és következetesen magasabb munkateljesítmény minden műszakban.

 

További hírek

Hírlevél