NSR12-20N2(I)(S) vezetőállásos felrakótargonca

NSR12-20N2(I)(S) vezetőállásos felrakótargonca – a kiváló alternatíva 7,0 méteres magasságig történő rakodáshoz, hosszú és rövid távú vízszintes szállításhoz és komissiózáshoz.

A Cat® vezetőállásos felrakótargoncák más megközelítést kínálnak, amely a platformos raklapmozgató targoncákhoz képest sok szempontból megtakarítást eredményeznek az Ön teljes üzemeltetési költségében (TCO). Először is, kompaktabbak, így gyorsabban manővereznek és haladnak a keskeny folyosókon és más szűk helyeken. Nem kell megállni, hogy fel- és lehajtsák a platformot vagy a védő oldaltámaszokat emelés előtt.

Továbbá ezek a vezetőállásos felrakótargoncák sokkal hatékonyabban használják ki az értékes raktárhelyiséget. A folyosók keskenyebbé tehetők, és az akár 7,0 méteres emelési magassággal az Ön állványai is magasabbra emelhetők. Ráadásul minden magasságban nagyobb súlyokat is pakolhat - különösen, ha az extra maradék teherbírás érdekében a lehajtható oldalsó stabilizátor opciót választja. Az eredmény a minden eddiginél nagyobb készletsűrűség.

Nem csak a kompakt helyigény az egyetlen dolog, ami miatt ezek a vezetőállásos felrakótargoncák gyorsabbak más elektromos raklapszállító targoncáknál. Fejlett meghajtó-, emelő-, süllyesztő-, kormányzó- és stabilitási rendszereik minden feladatot gyorsabbá és gördülékenyebbé tesznek. Az operátorok a jobb kilátással minden irányba, a zárt és védett kezelőtérrel, valamint a targonca automatikus sebesség- és stabilitássegítőinek köszönhetően magabiztosabban közlekednek, manővereznek és gyorsabban kezelik a targoncák. Ezeknek hála pedig nő a termelékenység.

Az operátor teljesítményét a kényelmes és ergonomikus kialakítás is javítja, ami jobb munkahelyi elégedettséget biztosít. A pozícióban állítható kezelőszervek minimalizálják a stresszt, a megterhelést és a fáradtságot, miközben maximalizálják a pontosságot és felgyorsítják az egyes folyamatokat. A teljesen állítható kormánykerék a haladási iránytól függően különböző vezetési pozíciókat tesz lehetővé. A magasságában állítható kartámasz a nyugodt vezetés érdekében kézfogantyúval, valamint a hajtás és a hidraulikus funkciók egyidejű vezérlésével rendelkezik. A kényelmet és biztonságot tovább fokozza, hogy az optikai jelenlétérzékelő teljesen rugalmas láb- és munkapozíciót tesz lehetővé a nyugodt munkavégzés érdekében. A kiváló kilátással rendelkező erős felső védőburkolat, különösen az opcionális átlátszó tetővel felszerelve, megvédi a kezelőt a pontenciális leeső áruktól. A magas komfortfokozatú kezelőfülke rezgésmentes, csendes és nagyon könnyű a be- és kiszállás.

Mindezen előnyöknek köszönhetően az operátorok kevesebb idő alatt tudják elvégezni a munkájukat - így kevesebb munkaerőre és kevesebb targoncára lesz szüksége a céljai eléréséhez. Ezen kívül kihasználhatja ezeknek a vezetőállásos felrakótargoncáknak a többfunkciós sokoldalúságát, hogy csökkentse a flottaigényét. Például hasonló emelési képességeket kínálnak, mint sok tolóoszlopos targonca, de alacsonyabb költséggel és szűkebb helyeken. A komissiózók feladatát is el tudják látni.

Számos további oka van, hogy miért válassza a Cat NSR12-20N2(I)(S) felrakótargonca termékcsaládod, de igazán csak úgy tapasztalhatja meg a targonca összes előnyét, ha Ön is személyesen kipróbálja őket.

Ha mindez felkeltette érdeklődését, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink a rendelkezésére állnak.

További hírek

Hírlevél