A Cat® széles támaszlábú modellek bővítik a rakodási lehetőségeket

';

Az új modellek szélesebb körű anyagok kezelésére képesek és hatékonyabb raktárterület-felhasználást tesznek lehetővé. Emellett egyszerűsítik a különböző speciális rakományokhoz és alkalmazásokhoz szükséges speciális adapterek felszerelését és használatát. Ezek a legújabb kiegészítések a Cat® platformos, vezetőállásos és vezetőüléses rakodótargoncák széles választékát bővítik.


Extra funkciók

Ami a legfontosabb, hogy a széles támasztólábú rakodótargoncák a villákat a padlóra, az egymástól nagy távolságban lévő támasztólábak közé tudják leengedni. Ez elengedhetetlen a zárt alapterületű raklapok és más, nyitott villahelyekkel nem rendelkező rakományhordozók kezelésénél. Az árukat egészen a padlóig pakolhatja, és az alacsony profilú támasztólábaknak köszönhetően az állványtartó alsó részén is maximális a helykihasználás.

A duplex és triplex oszlopok széles kínálata, a szabványos és egyedi emelési magasságok széles választékában, tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. A függőleges tér is teljes mértékben kihasználható az akár 7,0 méteres emelési magassággal.

Hasonlóképp, a rakomány, raklap típusának és tárolás módjának függvényében, választhat alap vagy egyedi támasztóláb szélességeket, hogy tökéletesen megfeleljenek az Ön igényeinek. A Cat széles támaszlábú rakodótargoncák emellett alternatív alvázméreteket és 1,6 és 2,0 tonna közötti terhelhetőséget is kínálnak.

A rakodótargoncák széles támasztólábait kifejezetten a könnyebb ráállás és árú felvétel, valamint az emelkedőkön való problémamentes munkavégzés érdekében tervezték. A támasztólábak alacsony felépítésűek, a végpontjuk felé enyhén lefelé dőlnek, és alapfelszereltségükben bolygó kerekekkel vannak ellátva.

Eközben a villacsúcsok enyhén hegyesek és kúposak. Ez lehetővé teszi a raklapok könnyebb és gyorsabb be- és kiemelését, még akkor is, ha a targonca ezzel egyidejűleg fordul. Az ilyen kis előnyök, amelyek a targoncák teljes funkcionális fejlesztéséből adódnak, jelentős időmegtakarítást eredményeznek az ismétlődő rakodási ciklusok során.

 

Alkalmazáshoz igazodó adapterek

A rakodótargoncákhoz készült adapterek használata további felhasználási lehetőségek világát nyitja meg. A szorítók például használhatók papírtekercsek, gyapjú-, pamut- és egyéb textilbálák kezelésére. Az élelmiszer- és italágazatban a nagyméretű tartályok mozgatásához hasznosak. A nagy dobozos elektromos készülékektől kezdve az építőanyag-kereskedelemben használt betontömbökig bármit megtartanak.

A tüske vagy rúd adaptereket általában szőnyeg- vagy szövettekercsek, illetve olyan termékek, mint a kábel vagy kötéldobokon történő szállítására használják. A forgató adapterek egy másik csoportot alkotnak, és számos felhasználási területük van az újrahasznosításban, a gyártásban, az élelmiszer-feldolgozásban és a mezőgazdaságban.

 

Egy Cat rakodótargonca minden előnyével

A legtöbb egyéb jellemzője megegyezik a Cat rakodótargonca család többi modelljével. Ezek közé tartozik a nagy teljesítményű és csendes hidraulikamotor, amelyet fokozatmentes, sebességszabályozott emelés- és süllyesztésvezérlés szabályoz. Ez biztosítja a villák és a tartozékok gyors, de biztonságos és pontos pozicionálását és mozgatását.

A Cat széles támasztólábú rakodótargoncák a gyártó világelső rakodótargonca-fejlesztésének minden termelékenységi és hatékonysági előnyét élvezik.

A platformos rakodótargoncák következetes és megnyugtató egyensúlyérzetet, kontrollt és erőt biztosítanak. Kormányzásuk és vezérlésük az osztályelső, szabadalmaztatott, ergonomikus emPower kormányfejjel történik.

A Cat tervezőcsapatai továbbra is élen járnak a vezetőállásos rakodótargoncák fejlesztésében. A kompakt és gyorsan manőverezhető targoncák a lehető legnagyobb készletsűrűség elérését teszik lehetővé raktárában, és ideálisak a keskeny folyosókon történő használathoz is. A Cat vezetőüléses rakodótargoncák továbbá biztosítják az operátor kényelmes helyzetét biztosított a hosszabb, intenzívebb műszakok és a nagyobb távolságok során is.

A Cat rakodótargoncák portfóliója a modellek, változatok és speciális opciók széles választékát tekintve is vezető szerepet tölt be. Ez olyan funkciógazdag targoncákat eredményez, amelyek verhetetlen alkalmazkodóképességgel rendelkeznek a legkülönfélébb alkalmazásokhoz.

Két széles támasztólábú vezetőállásos Cat rakodótargonca modell létezik, az 1,6 tonnás (NSR16N2S) és a 2,0 tonnás (NSR20N2S). Hasonlóképpen rendelkezésre áll két széles támasztólábú vezetőüléses rakodótargonca modell (NSS16N2S és NSS20N2S) is. A széles támasztólábak ugyancsak elérhetőek az 1,6 tonnás, felhajtható (NSV16N3S) és rögzített platformú (NSF16N3SR hátsó felszállású és NSF16N3SS oldalsó felszállású) platformos rakodótargoncákhoz.

További hírek

Hírlevél