Dupla mélységű raktári megoldások

';

A Cat® Lift Trucks és kereskedői a kifinomultság bármely szintjét biztosítani tudják, beleértve a VNA-t (nagyon szűk folyosós targoncákat) is. De van egy alternatív, költséghatékony lehetőség is, amelyet megfontolhat.

Ez az alternatíva viszonylag gyorsan és egyszerűen bevezethető - a dupla mélységű állványozás eléréséhez.

Erre a megközelítésre a következőkkel válthat:

  • A jelenlegi felrakó- és raktári kiszolgáló targoncáit Cat® teleszkópvillás vezetőüléses és vezetőállásos felrakótargoncákra cseréli.

 

  • Állványrendszerének átrendezése úgy, hogy az egyes folyosók között kettő helyett négy raklapmélység legyen, ily módon megfelezi a folyosók számát.

 

 

  • Teleszkópvillák használata az egyes folyosókról az állványrendszerbe való benyúláshoz, hogy a rakományokat két raklapmélységben mozgathassák.

 

Nagyobb raktárkapacitás - alacsonyabb költségek

A dupla mélységű tárolás azonnal mintegy 30%-kal növelheti a raktár kapacitását. Ez lehetőséget teremt a bevétel növelésére. Alternatív megoldásként kihasználhatja a jobb helyhatékonyságot, hogy ugyanazt az árumennyiséget kisebb épületben tárolja. Egy tipikus forgatókönyv szerint ez körülbelül 23%-kal csökkentheti a raktárbérleti költségeket.

Ha jobban megvizsgálja a Cat teleszkóp villás felrakótargoncák képességeit, további hatékonysági előnyöket talál. Például a triplex oszlopok széles választéka lehetővé teszi a függőleges hely maximális kihasználását. Az alacsony profilú támasztólábaknak köszönhetően minimális helyet pazarolnak az állványrendszer alsó szintjén. Emellett kiváló tehermentesítési teljesítményt is nyújtanak, így minden egyes szinten nagyobb terheket is tárolhat.

A tökéletes alkalmazkodás érdekében az Ön állványszerkezetéhez, terheihez és alkalmazásaihoz, speciális lehetőségeket és testreszabásokat kínálunk. Ezek közé tartoznak például a különböző maximális emelési magasságok és a támasztólábak közötti különböző szélességek. Emellett opcionális funkciók széles választékát kínáljuk az Ön egyedi igényeinek kielégítésére.

 

Takarítson meg időt és helyet is

A Cat vezetőüléses és vezetőállásos felrakótargoncák teleszkópvillák nélkül is lehetővé teszik a nagyobb tárolási sűrűséget. Alapvetően kompakt helyigényük - a tolóoszlopos targoncákhoz és a platformos rakodótargoncákhoz képest - lehetővé teszi, hogy keskenyebbé tegye a folyosókat. Ráadásul úgy tervezték őket, hogy ezekben a keskeny folyosókban is nagy termelékenységet biztosítsanak. A robusztus targoncaszerkezetekbe épített vezetőállásukból a kezelők gyorsan, magabiztosan és védve dolgozhatnak. A beépített automatizált segédeszközök optimalizálják a sebességet, és minimalizálják a baleset- és kárveszélyt. Minden művelet gyors és zökkenőmentes.

A kis időnyereség hamarosan jelentős megtakarítást eredményez a nagymértékben ismétlődő raktári folyamatokban. A teleszkópvillás modelleknél a villa pontos, sebességszabályozással történő vezérlése kulcsfontosságú. Akár szupergyors sebességgel mozgatja az árukat, akár kúszósebességgel végez apró korrekciókat, a pontosság garantált.

További hírek

Hírlevél