A Cat® targoncák minősége most még több felhasználó és alkalmazás számára elérhetővé vált az új belépőszintű EQ termékcsaládnak köszönhetően.

';

A Cat® targoncák minősége most még több felhasználó és alkalmazás számára elérhetővé vált az új belépőszintű EQ termékcsaládnak köszönhetően.

 

Ezek a könnyebb feladatokra és kisebb munkákra tervezett raktári targoncák rendelkeznek mindennel, ami a megbízható anyagmozgatáshoz szükséges. Ez magában foglalja a masszív konstrukciót, az egyszerű karbantartást, az energiahatékony funkciókat, a robusztus teljesítményt, a felhasználóbarát kialakítást és a biztonságot.

 

Az EQ termékcsalád nyolc kulcsfontosságú raktári termékcsaládot fed le. Mindegyik a lítium-ion (Li-ion) akkumulátortechnológia termelékenységi, hatékonysági és hosszú távú költségmegtakarítási előnyeit használja ki. A teljesítményszintek magasabbak és egyenletesebbek; az üzemidő hosszabb; nincs szükség az akkumulátor karbantartására; és az élettartam meghosszabbodik. Ezenkívül az alkalmi töltéssel a targonca akkumulátorcsere nélkül is üzemképes maradhat.

 

EQ vonal - Gyalogkíséretű raklapszállító targoncák

 

Az EQ termékcsaládban elsőként az NPP15-20QBL típusú mini raklapszállító targoncákat mutatjuk be. Ezek nagyszerű mindenesek, amelyek a kis méretet lenyűgöző szilárdsággal és rugalmassággal kombinálják. Akár 2,0 tonnás terheket is képesek szállítani, de elég kompaktak ahhoz, hogy bárhol dolgozhassanak. Könnyen manőverezhet velük keskeny folyosókon, konténerekben, teherautókon és kis épületekben.

 

Hagyományosabb formájú gyalogkíséretű raklapszállító targoncák az 1,8 tonna (NPP18QL) és 2,0 tonna (NPP20QL) teherbírású termékcsalád kínál. Kompaktak és könnyen kezelhetők, ergonomikus kormánykarral, kiváló minőségű villákkal és simán szabályozható váltóáramú meghajtómotorral. Robusztus felépítésűek, így hosszú éveken át problémamentes szolgálatot fognak nyújtani.

 

A 2,0 tonnás, NPV20QL platformos raklapszállító targoncák ugyanezekre a tulajdonságokra és képességekre épülnek. A platformja könnyen összecsukható, hogy a legszűkebb helyeken is használható legyen. A Ride-on üzemmód lehetővé teszi a nagyobb távolságok gyorsabb megtételét, kevesebb fáradtsággal az operátor számára. Ez a sokoldalú modell ideális járművekbe történő be- és kirakodáshoz, valamint szállításhoz.

 

EQ vonal - Kompakt felrakótargoncák

 

Ha kis méretben kivételes sokoldalúságot szeretne elérni, az EQ termékcsalád kompakt gyalogkíséretű felrakótargonca választékot kínál. Ezek a targoncák még ahhoz is elég kicsik, hogy furgonokba és liftekbe is be lehessen vinni őket. Az 1,2 tonnás, egy oszlopos változat, az NSP12QLMI, akár 1,95 méteres magasságban is képes rakodni és kiemelni. Az 1,2 tonnás duplex oszlopos modell, az NSP12QLDI, ezt 3,3 méterig növeli. Rövid ingajáratokhoz és komissiózáshoz is használhatja őket. Nagyszerű megoldást jelentenek kisebb raktárak és szupermarketek számára.

 

EQ vonal - Vezetőüléses vontatók

Az EQ termékcsalád NTS30-60Q vezetőüléses vontatói 3 vagy 6 tonna teherbírásúak. Nagyszerűen alkalmasak nehéz terhek szállítására durva és sima felületeken, beltéren és kültéren egyaránt. Nagy hasmagasságuk kiegyenlíti az egyenetlenségeket és a lejtőket. És elég strapabíróak ahhoz, hogy ellenálljanak a forgalmas munkahelyek megpróbáltatásainak. Kényelmesen ülve az operátor kilométerről kilométerre produktív marad.

 

EQ vonal - Mini komissiózó

 

Az EQ termékcsalád egyik legszokatlanabb terméke az MNO1.5Q1 mini komissiózó. Nem csak komissiózásra szolgál: a létra feladatát is ellátja - de sokkal biztonságosabban és hatékonyabban. Az automatikus segédeszközök megakadályozzák a működést, ha a felhasználó kezei és lábai nincsenek megfelelően a helyükön, és a biztonsági kapuk nincsenek bezárva.

 

Stabil oszlopával és alvázával a platformját biztonságosan 3 méterig emelheti. Onnan a kezelő akár 5 méter magasra is képes tárgyakat felemelni. Az 1., 2. és 3. állványszinteken történő komissiózás mellett a magasban végzett ellenőrzési és karbantartási feladatokra is használható. Például egy izzó cseréje vagy egy mennyezeti lámpatest javítása. Opcionálisan pótkocsik vontatásával további rakományokat is szállíthat.

 

Könnyítse meg az életét - és spóroljon pénzt is az új EQ termékcsaláddokkal

 

Az olyan alkalmazásokhoz, ahol csak alkalmanként van szükség a targonca napi használatára, az EQ termékcsaládok termékei a tökéletes választást jelentik. Minden megfelelő tulajdonsággal rendelkeznek ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen elvégezzék a munkát - és megkönnyítsék az Ön életét. És amellett, hogy növelik a termelékenységet, csökkentik az általános költségeket. Különösen tartósságuk, minimális karbantartási igényük és alacsony energiafogyasztásuk révén takarítanak meg pénzt.

További hírek

Hírlevél