Cat® új 48V-os elektromos targonca sorozat

';

Nemrég vezettük be az intelligens és gyors 1.4 – 2.0 tonnás 48V-os elektromos ellensúlyos targoncák új sorozatát, amelyet a kereskedőink testközelből láttak, kipróbáltak és egyetértenek velem abban, hogy ez az egyik legjobb sorozat.
 Ezeket a gyors, kompakt és kitűnően manőverezhető targoncákat intelligens vezérlőrendszerekkel szereltük fel. A mozgásuk automatikusan alkalmazkodik a vezető igényeihez, főleg szűk helyeken. Sikerült meggyőznöm, miért ez a legjobb választás?
 Kérem, olvasson tovább!

Az új Cat® EP14-20A(C)N(T) sorozat fő jellemzői között szerepelnek:

1. A vezetőhöz alkalmazkodva
 A Cat® EP14-20A(C)N(T) targoncákkal az anyagmozgatás és a vezetés könnyebb, kiegyensúlyozottabb, biztonságosabb és kényelmesebb, köszönhetően a beépített legújabb elektronikus vezérlőknek, érzékelőknek, szoftvereknek és többféle algoritmusnak.
 A targonca vezetője érzékelheti, hogy a gép tökéletes összhangban működik ezekkel a vezérlőkkel, ezzel javítva a teljesítményüket és a termelőképességüket.
 A vezetési élmény középpontjában a Cat Responsive Drive System (RDS) áll. A pedálmozgás sebességének felügyelésével és az azonnali reagálással az RDS folyamatosan beállítja a teljesítményparamétereket, ezáltal minden művelet egyenletesen szabályozható - beleértve az indításokat és a leállásokat is.

2. Optimalizált kormányzás
 Az elektromos targonca egy másik rendszere folyamatosan módosítja a kormányzási reakciót a haladási sebességtől függően.

Amikor a gép gyorsan halad, a vezetőnek nem szükséges folyamatosan korrigálnia. Lassú haladáskor pedig azonnal és könnyen fordul.
 Ezenfelül az Advanced Curve Control lehetővé teszi a vezetők számára, hogy bármilyen helyzetben a leggyorsabb biztonságos kanyarodási sebességet érjék el.
 A gép a nagysebességű fordulások után nem dől és nem végez "kígyózó mozgást".
 A kormányozhatóságot a kettős meghajtású "négykerekű kormányzás" maximalizálja.
 A targonca képes úgy oldalra kanyarodni, hogy a targonca hátulja nem mozdul el hátrafelé, köszönhetően a +100°-ba forduló kerekeknek a hátsó tengelyen. A 360°-os kormányzás opcióval a targonca 180° fordulatra képes megállás nélkül.

3. Intelligens hidraulika
 A terhelésérzékelő hidraulikus rendszer automatikusan alkalmazkodik a súlyhoz a pontos vezérlés fenntartása érdekében.
 Amikor az ujjhegyérintő funkciós vezérlőket egyszerre használják kettő vagy több hidraulikus funkciónál, az elektronikus ellensúlyozással minden toronymozgást egyenletesen történik.
 Az erős torony kialakítás a kis súrlódású oldalhajtással és különböző vezérlőrendszerekkel egységet alkotva csökkenti a lengést, a forgást és a zajt.
 A passzív lengéscsillapítás az emelések közben nyitva tartja az automatikus rögzítő féket, így az alváz elnyeli a torony lengési energiáját. A targonca gyorsulása és a hidraulikus teljesítmény automatikusan korlátozottak a standard 3,5 méteres emelési magasságon felül, vagy opcióként kb. 2 méteren felül a kiegyensúlyozott, szabályozott anyagmozgatás érdekében.

4. Tökéletes helymeghatározás
 Az új targoncák vezetőülésén és kormányoszlopán a beállítások szokatlanul széles skálája biztosítja a tökéletes vezetési pozíciót minden vezető számára.
 A széles látószögű kialakításnak köszönhetően a targoncából tökéletesen lehet előre, lefelé és oldalra kilátni anélkül, hogy a vezetőnek hajolni kellene.
 Sőt mi több, az érdekes ergonómikus fejlesztések közé tartozik hogy a kormánykerék en lévő kormánygomb, a kormánykerék kapcsolójának szinkronizáló rendszere miatt automatikusan visszatér a helyes "8 órás" állásba, amikor a targonca egyenesbe áll - még akkor is, ha a kormányt a végálláson túl fordították, állították meg.
 5. Megfelelő alkalmazási területek
 A Cat EP14-20A(C)N(T) 3-támaszú (T) és 4-támaszú ellensúlyos targonca modelljeinek teherbírása 1.4, 1.6, 1.8 és 2.0 tonna, valamint a kompakt (C) és a standard kivitel közül lehet választani. Ráadásul, opcionális funkciók széles választéka is elérhető speciális alkalmazási területekre.
 Ezek az új, intelligens ellensúlyos elektromos targoncák tökéletes választást jelentenek a hatékony anyagmozgatáshoz konténerekben, tehergépkocsikban, az átjárható raktári állványokban és más szűk, gyors munkavégzést igénylő környezetben.
 Ezek a targoncák hosszú élettartamúak és ellenállók nehéz, nedves, piszkos vagy poros körülmények között is.
 Remélem, Önt is lenyűgözte ez a hihetetlenül intelligens sorozat.
 Ha többet szeretne megtudni ezekről a targoncákról, akkor lépjen kapcsolatba az Önhöz legközelebb található helyi kereskedővel:Niketrans Targonca kft. Kereskedőink készségesen elmagyarázzák Önnek, hogyan képes ez a csodálatos 48 V-os sorozat a legjobban alkalmazkodni.az üzleti szükségleteihez.

Monica Escutia
Vállalati és Marketing Kommunikáció menedzser, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe B.V.                                                                                              

További hírek

Hírlevél