A legfrissebb vevői felmérés eredménye megerősíti a Cat® Lift Trucks anyagmozgató berendezések kivitelezésének fejlesztését

';

A Cat® Lift Trucks pán-európai kiskereskedelmi szállítói láncán belül végzett legújabb felmérés alapján a 3 legfontosabb ok, amiért a vevők az automatizált targoncákat választják: a biztonság, a teljesítmény és a komissiózás hatékonysága.

A felmérés eredményei szintén megerősítik azt az irányelvünket, hogy extra automata segítségeket tervezzünk a termékeinkbe a maximális hatékonyság és biztonság érdekében. Erre egy jó példa a nemrég bevezetett Cat® NO-N2 alacsony emelésű komissiózó termékcsalád, amelyet első és második szintű raktári használatra fejlesztettek.

A raktári anyagmozgatási folyamatok közül legtöbbször az árukigyűjtés veszi igénybe az alkalmazottak idejének nagy részét. Azonban a valóságban a kezelők jellemzően több időt töltenek gyaloglással és vezetéssel, mint árukigyűjtéssel, tehát a raktári menedzserek számára a hatékonyság növelése egy fontos tényező. E miatt a tervezőknek egy kulcsfontosságú kihívás az árukigyűjtések közötti haladások biztonságos gyorsítása a teljes folyamat eredményének javítása érdekében.

Példaként említjük a Cat NO-N2 sorozatunk kivitelezését, amelynek technikailag fejlett specifikációja egy olyan egyedülálló intelligens kanyarmenet-vezérlést tartalmaz, amely gyorsan reagál a kezelő kormányzási viselkedésére és a menetsebességre. A rendszer folyamatosan beállítja a kormányzás érzékenységét, a kanyarodási sebesség és a fordulási szög korlátozását a változó körülményeknek megfelelően. (A gyalogkíséretű működés közben ezek a tényezők a biztonságot garantálják.)

Ezen kívül a kezelő a gyalogkíséretű helyzetből tudja elindítani a gyorsítást a „repülőrajt” funkciónak köszönhetően, mielőtt a jelenlét-érzékelő padlóra lépne, ahol már teljes sebességre kapcsolhat.

Tolatáskor a komissiózó targoncák kanyarmenet-vezérlés jellemzői módosulnak azért, hogy lehetővé tegyék a vezető oldalirányú helyzetét és az egykezes működtetést. Más, szintén beépített elektronikusan vezérelt rendszerek tartalmaznak fejlett kipörgésgátlót, visszagurulás gátló funkciót és a blokkolásgátló féket a teljesítmény növelése érdekében. Továbbá a vezetők választhatnak az ECO és a PRO vezetési módok közül, valamint testreszabott beállítások is alkalmazhatóak.

Ezek a technológiailag fejlett alacsony emelésű komissiózó targoncák nemcsak a piacon elérhető legjobb energiahatékonysággal működnek, hanem a kialakításuk maximalizálja a vezető energiáját és biztonságát azáltal, hogy csökkenti a fáradtságot és növeli a komissiózás teljesítményét.

A nevezett felmérés eredményei azt is feltárták, hogy sok válaszadó vevő nyitott az "érdekes újításokra és jellemzőkre". Biztos vagyok abban, hogy ezek a vevők elégedettek lesznek a Cat NO-N2 termékcsaláddal, amikor tesztelik.

Ebből a szempontból felmérésünk eredményei ismét ösztönzik arra a Cat Lift Trucks-ot arra, hogy folyamatosan fenntartsák az ügyfelek érdeklődését az anyagmozgatási megoldások technológiailag progresszív tervei és specifikációi iránt.

Eredeti szöveg: https://www.catlifttruck.com/blog/industrial-truck-survey-supports-cat-lift-trucks-design-ethos

További hírek

Hírlevél