A kezelőülésben töltött hosszú órákhoz optimalizált NR-N3 típussal bővült a tolóoszlopos targoncák átfogó kínálata

';

A hat NR16-25N3H(X) tolóoszlopos targonca modell ergonómiájának, teljesítményének, hatékonyságának és tartósságának köszönhetően nagyobb és folyamatos anyagmozgatási teljesítményt és rövidebb állásidőket realizálhat, így a legjobb megtérülést hozhatja ki.

A targonca az állítható kartámaszai és fülkepadlója révén kényelmesen testre szabható. A tenyérkormányzás (Palm Steering) és a többfunkciós botkormány segítségével kényelmesen és pontosan végezheti el a mozgásokat, a billenthető ülés pedig csökkenti a gerincre jutó terhelést a magasra emelt rakományok figyelemmel kísérése közben.

Az automatikus menetsebesség- és hidraulikus mozgásvezérlés gyors, egyenletes és biztonságos mozgatást biztosít a kormányszög és az emelési magasság függvényében. A késleltetést minimalizáló és a stabilitást növelő Mast Tilt Control (MTC) csillapító rendszer a választott oszloptól függően az alapfelszereltség része vagy opcionálisan rendelhető.

A targoncák az állásidők és a karbantartási költségek csökkentése érdekében strapabíró kialakításúak, felhasználóbarát képernyővel és fedélzeti diagnosztikával rendelkeznek és könnyű szervizhozzáférést biztosítanak. A nagy hatásfokú, hosszú élettartamú, gyakorlatilag karbantartásmentes Li-ion akkumulátor opcióval tovább csökkenthető az üzemeltetési összköltség.

A standard igénybevételhez tervezett típusok mellett nehezebb igénybevételhez kínált nagy teljesítményű targoncákat, valamint az „X” típussal extra magas – akár 12,1 méter – emelésű targoncát is kínálunk. A széles opcióválasztéknak köszönhetően mindegyik a felhasználási területhez szabható.

 

További hírek

Hírlevél