Környezetbarát elektromos targoncák

';

Elektromos targoncáink sokféle célra alkalmasak

Raktári alkalmazásaihoz az elektromos targoncák ideálisak, mivel gyorsan és egyszerűen manőverezhetők. Ez különösen igaz a 3 kerekű elektromos targoncáinkra, mint például az EP14-20(C)N2T, amelyek nagyon szűk fordulókörökkel rendelkeznek. Akár 7 méteres maximális emelési magasságukkal elektromos targoncáink alkalmasak a legtöbb szabványos széles folyosós állványozási műveletre.

Gyártási környezetben az elektromos targoncák tökéletesen alkalmasak arra, hogy kellékeket vagy alkatrészeket szállítsanak a gyártósorra, vagy eltávolítsák a hulladék csomagolást vagy más termelési melléktermékeket. Ezenkívül nehéz tehergépjárművek be- és kirakodására is használhatók, akár a jármű hátuljáról (emelt rakodó dokkolón keresztül), akár oldalról (talajszintről).

Miben különbözik a Cat Lift Trucks a többi elektromos targoncagyártótól?

Annak érdekében, hogy a megelőző és rendszeres karbantartást minimális állásidővel lehessen kezelni, elektromos targoncáink nagy energiahatékonysággal, útközbeni rendszerfelügyelettel, öndiagnosztikával és hibamemória-felügyelettel vannak felszerelve. Ezenkívül minden modellen beprogramozható egy beépített szervizemlékeztető, így a karbantartás a műszakmintáknak megfelelő időközönként ütemezhető.

Mint minden Cat targonca termék, elektromos targoncáink is tartósak. A szívósságot és a kezelői kényelmet a legfejlettebb műszaki jellemzőkkel ötvöző elektromos targoncáink nagyon alkalmazkodó, tiszta és hatékony alternatívát jelentenek a dízel vagy LPG targoncákkal szemben, és számos beltéri és kültéri alkalmazáshoz alkalmasak.

Tekintse meg elektromos targoncáink teljes választékát.

További hírek

Hírlevél