Raktári targoncák termékcsaládja

';

A folyamatos termékfejlesztés megerősíti a Cat® targoncák pozícióját a raktári berendezések szegmensében. Az elmúlt három évben soha nem látott ütemben jelentek meg új termékek, innovációk és fejlesztések.

A Cat® raktártechnikai gépek minden egyes termékcsaládjának megújításakor a tervezők különös figyelmet fordítottak az energiafogyasztás csökkentésére. Emellett a felhasználói élmény optimalizálására is összpontosítottak az ergonómia és a termelékenység szempontjából.

Több mint 100 Cat® raktárimodell létezik. Ezek az elektromos raklapemelőktől kezdve akár ráállós kivitelben vagy anélkül, a rakodógépeken át a tolóoszlopos targoncákig terjednek. A modell palettán megtalálhatóak a komissiózók, a vontatók és a magasraktári szűkfolyosós targoncák is.

A Cat NSR12-20N2(I) beállós rakodógépek tipikus példái az okos kialakításnak, amely csökkenti a TCO-t (teljes üzemeltetési költséget). Kompakt, manőverezhető és gyors, szűk helyeken is gyorsan mozognak. Keskenyebbé teheti a folyosókat, és - az akár 7 méteres emelési magassággal - magasabbra építheti az állványokat. A nehezebb rakományok minden szinten történő tárolásához az opcionális, összecsukható oldalsó stabilizátorokkal növelhető a maradék teherbírás. Az eredmény: sokkal nagyobb készletsűrűség.

A Cat raktári targoncák az iparágak széles spektrumában fedezik az ügyfelek igényeit. Mindenkit kiszolgálnak a hűtőházi és palackkezelési szegmensek specialistáitól kezdve az egyszerű, de nagy igénybevételű szupermarket- és raktári alkalmazásokat végző vállalkozásokig. A 39 különböző rakodógép, 22 különböző tolóoszlopos targonca, valamint az átfogó komissiózó- és elektromos raklapszállítóknak köszönhetően minden helyzetre van megfelelő modell.

A Cat Lift Trucks dubaji irodájából Herve Quatrhomme, az AME regionális igazgatója kiemeli a Cat kereskedők fontos szerepét.

"A régió piacain eltöltött 11 évem megmutatta, hogy partnereink sokkal többet nyújtanak, mint egyszerűen csak kiváló minőségű, nagy teljesítményű termékeket. Értékes szakmai tanácsadást is nyújtanak - azoknak az ügyfeleknek, akiknek flottaváltásra van szükségük, és azoknak is, akiknek egyszerűen csak egy, az alkalmazásukhoz megfelelő targoncára van szükségük"."

Hozzáteszi:

"Eközben az elmúlt néhány évben megfigyeltük az egészségügyi és biztonsági előírások szigorodását. Ez arra ösztönözte a vállalkozásokat, hogy nagyobb mértékben használják a biztonságos anyagmozgató berendezéseket"."

 

További információ a www.niketrans.hu weboldalon.

További hírek

Hírlevél