Az új Cat® nagy teherbírású elektromos targonca “megéri az árát”

';

Pénztárcakímélő választás a 6.0-12.0 tonnás Cat® EP60-120N(H) termékcsalád

Az új targonca hatékony elektromos rendszere és nagy akkumulátor kapacitása gazdaságos energiafogyasztást és hosszú üzemidőt tesznek lehetővé. A 96V-os akkumulátor egyszerű oldalsó cseréje érdekében két részre osztott, melyet egy elektromos raklapszállító vagy egy másik targonca segítségével egy személy is könnyedén kicserélhet.

A gyors hozzáférés a diagnosztikai rendszerhez felgyorsítja az esetleges karbantartási időket, a hatékony hibaelhárításnak köszönhetően pedig csökken a leállás és annak költsége. Az erős szerkezet, továbbá a kulcsfontosságú komponensek gondos tömítése és védelme nagyban hozzájárulnak az esetleges szervízelési költségek alacsonyan tartásához. Megbízható üzemelést biztosít, akármilyen kemények is a körülmények. Hosszú távon ez a gyárilag garantált tartósság meghosszabbítja a targonca élettartamát és maximalizálja a realizálható hasznot.

 

Megnövelt hatásfok:

A fejlett elektromos motor elegendő teljesítményt és sebességet generál a nagy kihívást jelentő feladatokhoz, sőt, az általa előállított magas nyomaték, emelőerő és emelési sebesség precízen szabályozott. Ennek eredményeként minden vezetési és teherkezelési művelet gyors, pontos és könnyed.

 

A magasra helyezett torony döntőmunkahenger nagyban hozzájárul a targonca stabilitásának és az emelőkapacitásának megtartásához. Továbbá a gondos targonca formatervezés, érzékeny kormányzás és intelligens kanyarvezérlés gyors, ugyanakkor biztonságos és precíz kormányzást tesz lehetővé. Minden modellre elérhető egy alacsony védőkeret, hogy az olyan helyeken védje a vezetőt és a targoncát, ahol az emelési magasság korlátos, például konténerek esetén.

 

A maximális mozgáskihasználás jegyében az NH modellek (nagy teljesítményű modellek) a hátsó tengelyen lévő kormányzott kerekei +100⁰ fordulási szöggel rendelkeznek. Ezzel a targonca gyakorlatilag a saját tengelye körül képes megfordulni, így arra képes, hogy úgy forduljon el oldalra, hogy felesleges hátrafelé mozgást tegyen közben.

Hozza ki a legtöbbet a targoncavezetőjéből:

A kényelmes és élvezetes munkakörülmények kulcsfontosságúak a targoncavezetők teljesítményének növeléséhez. Az első dolog, amit ők észrevesznek ebben a targoncában, hogy alacsony az üléspozíciója más nagy elektromos targoncákhoz képest. Ez sokkal kevesebb lépcsőzést jelent azoknak, akiknek gyakran ki kell lépniük és vissza kell térniük a vezetőfülkébe.

A tágas vezetőfülke gumiszigeteléssel van ellátva, a rezgések és a zajok minimalizálásának érdekében.  Egy magas minőségű, kényelmes, állítható ülés, valamint az ergonomikus vezérlők hozzájárulnak a fáradtság, a kimerültség, a stressz és a túlterhelés elkerüléséhez. Ez fontos a munkával kapcsolatos betegségek, a munkakiesések és a munkateljesítmény lassulásának megelőzésében, amelyek költségesek lehetnek a vállalkozások számára. A csendes hidraulika szivattyúk, hajtóművek és vezérlők is hozzájárulnak egy kellemes munkakörnyezet fenntartásához.

A vezetőfülkéből való megfelelő kilátás a munkasebesség, pontosság és a biztonság alapvető feltétele. Az új targonca termékcsalád ennek a kritériumnak is megfelel, sőt, alapfelszereltség egy tolatókamera, amely megkönnyíti a tájékozódást hátramenet közben.

Válasszon a 15 modell közül, 7 teherbírásban, 6.0 és 12.0 tonna között. Mindegyik kapacitásnál választhatók a standard (N) és a magas teljesítményű (NH) modellek. (Kivéve a 12.0 tonnás targonca esetében, ahol csak NH verzió érhető el.) Számos opcionális extra is elérhető az alkalmazásra vonatkozó konkrét igények és preferenciák kielégítéséhez.

További hírek

Hírlevél