Cat® NPP16-20N2(R)(E) és NPP16PD elektromos raklapszállító targoncák
Teherbírás:1600 - 2000 KG
Kivitel:Gyalogkíséretű
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 17 900 EURO+ÁFA-tól!

Áttekintés:

Az NPP sorozat targoncáival a lehető legjobban kihasználhatók a gyalogkíséretű üzemmód előnyei, így ez a gép ideális megoldást jelenthet vízszintes szállítás és
járművek ki- és berakodása területén. A kimagasló teljesítmény paramétereknek köszönhetően a targoncával magabiztosan és termelékenyen lehet a különböző feladatokat végrehajtani.

A kezelők hamar megkedvelik az új modellek vezérlőkarjába szerelt kis erőigényű kezelőelemeket, valamint a dinamikus mozgásjellemzőket és precíz szabályozhatóságot. A targoncaflotta üzemeltetői pedig rövid időn belül tapasztalni fogják a robosztus, vízálló konstrukció és az alacsony üzemeltetési költség által jelentett előnyöket. A karbantartók számára a kritikus részegységekhez történő könnyű hozzáférés, és az akkumulátornak eltávolítás nélküli töltési lehetősége jelentenek nagy előnyt.

A targonca munkavédelmi szempontból is előnyöket hordoz magában, ilyenek a kapcsolt, felfüggesztéssel rendelkező támasztókerekek, és a különösen óvatos teherkezelést lehetővé tevő lassúmenet lehetősége.

Az NPP16N2 egy ideális, többcélú anyagmozgató gép, mely könnyű üzemre készült és elég kis méretű, hogy galériákon dolgozzon vagy tehergépkocsik rakterében szállítsák.

Az NPP18N2 és NPP20N2 nagyobb teherbírással rendelkezik, így nehezebb terhek mozgatására és intenzívebb munkavégzésre is alkalmas.

Az NPP20N2R egy felhajtható utazóplatformmal van felszerelve, amely hosszabb távolságokon alkalmi használatra alkalmas. A tágas utazóplatformmal rendelkező NPP20N2R a kényelmes utazást is lehetővé teszi egy felfüggesztéssel, könnyű a fel- és leszállás, illetve kellően nagy a földtől való magassága.

Az NPP20N2E emelővillákkal rendelkezik (735 mm magasság), melyek ergonómikus pozíciót teremtenek a rakomány minimális fizikai megterheléssel járó be- és kirakodásához.

Az NPP16PD kétraklapos rakodó egyidejűleg két raklap (egyik a másik felett) hordozására képes, így a termelékenységet anélkül növeli, hogy szélesebb haladási helyre lenne szüksége. A rakodó eltolt irányító karja lehetővé teszi, hogy a kezelő a gép mellett haladjon, javítva ezzel a kilátást.

NPP16N2
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NPP18N2
Teherbírás: 1800 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NPP20N2
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NPP20N2E
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NPP20N2R
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NPP16PD
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.