Cat® DP70-100N3 dízel targoncák
Teherbírás:7000 - 10000 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont: mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

Ezeket a dízel targoncákat robusztus alvázzal és merev tartóoszlopokkal tervezték, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a megfelelő teljesítményt. Igazi igáslovak, amik a könnyű karbantarthatóság mellett megbízható termelékenységet nyújtanak műszakról műszakra.

6 hengeres S6S-T dízelmotor működteti a targoncákat, melyet a legújabb előírások szerint terveztek, meghaladva az EURO IIIA színtű emissziós előírásokat. Így a targoncák működtetése rendkívül csendes és  üzemanyag-hatékony. Az újonnan tervezett motortartó tömb gyakorlatilag megszünteti vibrációt ezzel is segítve a targoncakezelő figyelmének és termelékenységének megőrzését.

A targoncára történő fel- és leszállás igen könnyű köszönhetően a kényelmesen elhelyezett kapaszkodóknak és a fellépőnek. A vezető kényelmét szolgálja továbbá az állítható kormányoszlop és ülés, a nagy lábtér és a speciálisan kialakított pedálok.

Az akkumulátor, a hűtőfolyadék és az olajszint gyorsan és egyszerűen ellenőrizhető a könnyű hozzáférhetőség miatt. A szokásos karbantartás szintén gyorsan elvégezhető, a szélesre nyíló motorháztető egyszerű hozzáférést biztosít a motortérben.

DP70N3
Teherbírás: 7000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
DP80N3
Teherbírás: 8000 KG
Teherközéppont: mm
Motor:
DP100N3
Teherbírás: 10000 KG
Teherközéppont: mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.