Cat® NOM10P / NOH12PH közepes és magas emelésű komissiózó targoncák
Teherbírás:1000 - 1200 KG
Kivitel:Vezetőállásos
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

Áttekintés:

A szűk folyosók és magas állványok előnyeinek kihasználására a Cat Lift Trucks közepes és nagy emelési magasságú komissiózó targoncákat kínál. Mindkettő ugyanolyan robosztus, moduláros, alacsony karbantartás igényű kivitelt jelent, a gépek maximális teljesítmény és jövedelmezőség elérésére készültek. A nehéz üzemű 48V-os NOH12PH targoncával akár 12.1 m magasságban lévő áruk is elérhetők, 1.25 tonna kapacitása pedig páratlan. A 24V NOM10P targoncával akár 9.85 m árukigyűjtési magasság érhető el.

A modern, kezelőbarát kezelőelemek jobbkezes működtetést tesznek lehetővé, mely anatómiailag kiválóan illeszkedik, pozíciója állítható, a kapaszkodást és támaszkodást is segíti. Ezáltal a gép kényelmesen és precízen működtethető. A bal kéz ezalatt szilárdan kapaszkodhat a közepes méretű kormánykerékbe.

Az ergonomikus kezelőfülke az opcionális álló / ülő kezeléshez állítható párnázott felületekkel, poweRamic oszloppal és átlátszó első lemezekkel tágabb kilátást tesz lehetővé. A biztonságot a teljes padlóra kiterjesztett jelenlét érzékelő, a SecurGate oldalsó korlátok, a kilépésre figyelmeztető hangjelzés, a kormány kitérítéstől függő haladási sebesség korlátozás egyaránt segíti. A különböző teljesítményű üzemmódok különböző kezelőkhöz, alkalmazásokhoz és preferenciákhoz készültek, és amelyek az ATC t4 fedélzeti számítógép és kijelző segítségével állíthatók be. A gépet az adott feladatra számos opcionális felszereltségű tartozékkal lehet illeszteni.

OPCIÓK:

Sínes megvezetés vízszintes görgőkkel
Kábeles megvezetés
Figyelmeztető hangjelzés kilépésnél
Korlát reteszelés <1.2 m kezelőállás magasság esetén
Előkészítés személyvédelmi rendszerhez (PPS)
Lassítás a folyosó végén (csak sínes vagy kábeles megvezetésnél)
Hűtőházi kivitel (-35°C)
Hajtás kezelőelemei a villa oldalán
Kezelőelemek az oszlop és a villa oldalán
Targonca flotta menedzsment
Haladás lekapcsolás
Emelés lekapcsolás
Lehajtható párnázott felületek ülve, állva kezelés esetén

NOM10P
Teherbírás: 1000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NOH12PH
Teherbírás: 1200 KG
Teherközéppont: 400/600 mm
Motor: Elektromos

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.