Cat® NR12-14N3(L)(C) Kompakt tolóoszlopos targoncák
Teherbírás:1200 - 1400 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

A LEGSZŰKEBB FOLYOSÓKHOZ A CAT® TOLÓOSZLOPOS TARGONCÁINAK LEGKOMPAKTABB KIVITELÉT AJÁNLJUK.

EZEK A GAZDASÁGOS, KIS VAGY KÖZEPES IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT TÍPUSOK AKÁR 7,25 MÉTERES EMELÉSI MAGASÁGGAL RENDELKEZNEK ÉS JÓ MANŐVEREZŐ KÉPESSÉGET, HATÉKONY TELJESÍTMÉNYT ÉS TELJES KÖRŰ CAT MINŐSÉGET KÍNÁLNAK.

A kezelők a tenyérkormányzás (Palm Steering)  és a többfunkciós botkormány – amelyekhez külön felfüggesztett kartámasz tartozik – segítségével minimális erőkifejtéssel hatékonyan és pontosan irányíthatják járművüket. A targoncák csupán 1,12 méter szélesek és páratlan, 360°-os kilátást biztosítanak, ezért ideálisan használhatók szűk helyeken. 

A hajtás és a hidraulikai funkciók a kormányszögtől és az emelési magasságtól függő automatikus sebességszabályozással rendelkeznek, ami gyors, egyenletes és biztonságos mozgatást tesz lehetővé. A biztonság és a stabilitás fokozása érdekében a billenthető oszlop az alapfelszereltség része, a Mast Tilt Control (MTC) csillapító rendszer opcionálisan beállítható.

A strapabíró és kopásálló kialakítás, a fedélzeti diagnosztikát tartalmazó felhasználóbarát kijelző, valamint a könnyű szervizhozzáférés időt és pénzt takarít meg. A költségtakarékos kialakításra kiváló példa a nagy igénybevételre tervezett hajtókerék, valamint az akkumulátoroknak a targonca elhagyása nélküli ellenőrzési lehetősége.

Mind a három típus ugyanarra a helytakarékos szűk alvázra épül, de az NR14N3C a szűktéri rakatoláshoz (opcionális) kúpos felső kerettel és opcionális sínvezető kerekekkel is felszerelhető. A programozással és opciókiválasztással optimálisan a felhasználási területhez és a kezelő igényeihez igazíthatja a targoncát.

NR12N3L
Teherbírás: KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR14N3L
Teherbírás: KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR14N3C
Teherbírás: KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.