Cat®  NR16-25N3(H)(X) tolóoszlopos targoncák
Teherbírás:1600 - 2500 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

A CAT® HAT, STANDARD VAGY NAGY IGÉNYBEVÉTELHEZ TERVEZETT NR-N3 TÍPUSSAL BŐVÍTI A TOLÓOSZLOPOS TARGONCÁK ÁTFOGÓ KÍNÁLATÁT. A KEZELŐÜLÉSBEN TÖLTÖTT HOSSZÚ ÓRÁKHOZ OPTIMALIZÁLT ERGONÓMIÁJÚ ÉS KÉNYELMŰ TARGONCÁK NAGY ANYAGMOZGATÁSI TELJESÍTMÉNYT ÉS RÖVID ÁLLÁSIDŐKET KÍNÁLNAK, ÍGY A LEGJOBB MEGTÉRÜLÉST HOZHATJA KI VELÜK.

A targonca az állítható kartámaszai és fülkepadlója révén kényelmesen testre szabható. A tenyérkormányzás (Palm Steering) és a többfunkciós botkormány segítségével kényelmesen és pontosan végezheti el a mozgásokat, a billenthető ülés pedig csökkenti a gerincre jutó terhelést a magasra emelt rakományok figyelemmel kísérése közben.

Az automatikus menetsebesség- és hidraulikus mozgásvezérlés gyors, egyenletes és biztonságos mozgatást biztosít a kormányszög és az emelési magasság függvényében. A késleltetést minimalizáló és a stabilitást növelő Mast Tilt Control (MTC) csillapító rendszer a választott oszloptól függően az alapfelszereltség része vagy opcionálisan rendelhető.

A targoncák az állásidők és a karbantartási költségek csökkentése érdekében strapabíró kialakításúak, felhasználóbarát képernyővel és fedélzeti diagnosztikával rendelkeznek és
könnyű szervizhozzáférést biztosítanak. A nagy hatásfokú, hosszú élettartamú, gyakorlatilag karbantartásmentes Li-ion akkumulátor opcióval tovább csökkenthető az üzemeltetési összköltség.

A standard igénybevételhez tervezett típusok mellett nehezebb igénybevételhez kínált nagy teljesítményű targoncákat, valamint az „X” típussal extra magas – akár 12,1 méter – emelésű targoncát is kínálunk. A széles opcióválasztéknak köszönhetően mindegyik a felhasználási területhez szabható.

NR16N3
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR16N3H
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR20N3
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR20N3H
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR20N3HX
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR25N3H
Teherbírás: 2500 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.