Cat® NRM20-25N3 négyutas tolóoszlopos targoncák
Teherbírás:2000 - 2500 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

A SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ NÉGYUTAS TARGONCÁK ÚJ TELJESÍTMÉNYSZINTET KÉPVISELNEK A RAKTÁRBAN. FELSZERELTSÉGÜKNEK KÖSZÖNHETŐEN IDEÁLISAK HOSSZÚ ÁRUK SZŰK FOLYOSÓKON VALÓ MOZGATÁSÁHOZ, VALAMINT RAKLAPOK ÁTHELYEZÉSÉHEZ. KIALAKÍTÁSUK RÉVÉN KEZELŐJÜK KÉNYELMESEN ÉS HATÉKONYAN DOLGOZHAT SOK-SOK ÓRÁN KERESZTÜL.

A hidraulikus villaterpesztőnek köszönhetően a kezelők normál raklapokat és hosszú árukat is mozgathatnak. A villa a gyors irányváltásokkal és a négyutas vezethetőséggel – előre, hátra, jobbra, balra – kombinálva gyors manőverezést tesz lehetővé a szűk folyosókon.

A többfunkciós botkormány és a tenyérkormányzás (Palm Steering) segítségével kényelmesen és pontosan irányíthatja járművét. A kartámaszok helyzete és a padlómagasság tökéletesen a kezelőhöz igazítható, míg a testsúlytól függően dönthető ülés csökkenti a gerincre jutó terhelést a magasra emelt rakományok figyelemmel kísérése közben.

Az automatikus menetsebesség- és hidraulikus mozgásvezérlés gyors, egyenletes és biztonságos mozgatást biztosít a kormányszög, az emelési magasság és a rakománysúly függvényében. Az oszlopbillentés stabilitásnövelő vezérlése az alapfelszereltség része vagy a választott oszloptól függően opcionális.

A targoncák az állásidők és az üzemeltetési összköltség csökkentése érdekében strapabíró kialakításúak és egyszerű karbantartást tesznek lehetővé a felhasználóbarát képernyő, a fedélzeti diagnosztika és könnyű szervizhozzáférés révén. A nagy hatásfokú, hosszú élettartamú, gyakorlatilag karbantartásmentes Li-ion akkumulátor opcióval
tovább csökkenthetők a költségek.

NRM20N3
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NRM25N3
Teherbírás: 2500 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.