Cat® NSR12-20NI gyalogkíséretű targoncák
Teherbírás:1200 - 1600 KG
Kivitel:Vezetőállásos
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

Áttekintés:

Ezek a gépek akár 6.5 méteres emelésre is képesek, illetve hosszabb távolságra történő szállítási feladatokra is alkalmazhatók.

Ez a kompakt felépítésű vezetőállásos targonca ideális gép, emelési és vízszintes szállítási feladatokra (80 méter felett) egyaránt, különösen, ha a kezelőnek gyakran kell fel- és leszállnia.

Ezek a targoncák precíz kivitelűek, így haladási és emelési sebességük egyaránt magas, ezért ideális megoldást jelentenek olyan folyosókban történő munkavégzésre, melyek túl szűkek a tolóoszlopos gépek számára.

A gép kitolható oldalirányú stabilizátorokkal rendelkezik (standard kivitel triplex, opcionális simplex és duplex oszlop esetén), így maradék teherbírása még 6.5 méter magasság esetén is nagy.

Ha nagy gép alatti szabad magasságra van szükség, vagy rámpán illetve egyenetlen útfelületen kell dolgozni, az NSR16Ni típusú, iniciál emelésű gép jelenti a megoldást.

A sorozat gépei progresszív kormányzással és automatikus sebességcsökkentéssel rendelkeznek az ívben haladás során, így stabilitásuk nagy sebesség esetén is megmarad.

A gép nagy emelési magasság esetén automatikusan csökkenti a sebességet, mely nemcsak a kezelő, de a környezetében tartózkodók, valamint a teher és az állvány számára is biztonságos megoldást jelent. Ezek a vezetőállásos gépek finoman, de nagy teljesítménnyel üzemeltethetők, programozható üzemi jellemzőiknek köszönhetően pedig a megkívánt termelékenység biztosan elérhető.


Opciók:

  • Többféle villahossz.
  • Egyedi kivitelű oldallemezek.
  • Különböző típusú oszlopok (duplex, triplex, szabademeléssel vagy anélkül).
  • Oldalsó stabilizátorok a maradék teherbírás növelése érdekében simplex és duplex oszlopokra.
  • Oldalsó stabilizátorok kiengedése 2.5 m emelési magasság felett.
  • Különböző anyagú kerekek.
  • Joystick kezelőkar.
  • Figyelmeztető fény- és hangjelzés haladás közben.
  • Irat- vagy PC tartó.
  • Kulcskapcsoló a start/stop gomb helyett.
NSR12N
Teherbírás: 1200 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NSR16N
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NSR16NI
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NSR20N
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.