Cat® NTD13-15N3 Fix kezelőállású VNA targoncák
Teherbírás:1250 - 1500 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:400/600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

A KETTŐ AZ EGYBEN TARTONCA ALACSONYABB KÖLTSÉGEKET ÉS NAGYOBB HATÉKONYSÁGOT KÍNÁL.

EZ A TÍPUSUNK A MAXIMÁLIS TÁROLÁSI HATÉKONYSÁGOT BIZTOSÍTÓ FORGATHATÓ OSZLOPOS VNA (NAGYON SZŰK FOLYOSÓ) TARGONCA ELŐNYEIT KOMBINÁLJA EGY TOLÓOSZLOPOS TARGONCA SZABADSÁGÁVAL ÉS SOKOLDALÚSÁGÁVAL, ÍGY NEM CSAK A FOLYOSÓI TERMELÉKENYSÉG OPTIMALIZÁLÁSÁT TESZI LEHETŐVÉ, HANEM AZ ÁRUK GYORS SZÁLLÍTÁSÁT AZ ÁLLVÁNYOKHOZ.

Nincs szükség többé ráhordó targoncákra vagy felvevő és lerakó állomásokra a folyosók végén, mivel fix kezelőállású VNA típusaink mind szállításra, mind fel- és lepakolásra is használhatók. Így nem csak járműveket, kezelőket és időt takarít meg, hanem a tárolóhely méretét is növelheti.

A vezetőhuzal vagy -sín* használatával a kezelő a targoncánál alig szélesebb folyosókon is gyorsan haladhat, miközben biztonságosan emelheti vagy süllyesztheti a rakományt. A forgó tolóoszlopos villa révén a raklapok a folyosó bármelyik oldalán felrakhatók vagy leszedhetők.

A tenyérkormányzás (Palm Steering) és a többfunkciós botkormány segítségével pontosan irányíthatja járművét. Állítható bal és jobb kartámasz és padlómagasság, mely révén tökéletesen testre szabható. A testsúlytól függően dönthető ülés kényelmes vezetést tesz lehetővé és csökkenti a gerincre jutó terhelést a magasra emelt rakományok figyelemmel kísérése közben.

A piacvezető hajtás- és hidraulikus teljesítmény, valamint a kiváló ergonómia és 360°-os kilátás növeli a termelékenységet. Az opcionális segédeszközök széles választékához tartozik többek között a helyzetjelző lézerrendszer, valamint a villakamera RLED kijelzővel.

NTD13N3
Teherbírás: 1250 KG
Teherközéppont: 400/600 mm
Motor:
NTD15N3
Teherbírás: 1500 KG
Teherközéppont: 400/600 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.