Cat® NTR30-50N2 vontató targoncák
Teherbírás:3000 - 5000 KG
Kivitel:Vezetőállásos
Teherközéppont:nincs mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

HATÉKONY KEZELŐK, HATÉKONY LOGISZTIKA

A CAT® N2 GENERÁCIÓS VONTATÓ TARGONCÁI PIACVEZETŐ ENERGIAHATÉKONYSÁGUKNAK,  IRÁNYÍTHATÓSÁGUKNAK ÉS KÉNYELMÜKNEK KÖSZÖNHETŐEN GARANTÁLJÁK, HOGY MIND A GÉP, MIND A KEZELŐ HATÉKONYAN DOLGOZHASSON. KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGAIK ALAPJÁT FŐKÉNT AZ NO-N2 ALACSONY SZINTŰ KOMISSIÓZÁSI TERMÉKCSALÁDHOZ KIFEJLESZTETT, ÉS OTT MÁR BEVÁLT INTELLIGENS MEGOLDÁSOK ÉS RENDSZEREK KÉPEZIK.

A nagy teljesítményű 3.0, valamint a nagy igénybevételre tervezett, 5.0 tonna teherbírású vontató targoncák intelligens technológiája a Cat® könnyű irányíthatóságú hajtásrendszerén (RDS) alapul. Az adaptív kormányzás, az intelligens kanyarvétel, valamint a tapadás, a gyorsulás és a fékezés automatikus optimalizálása zökkenőmentes, precíz, biztonságos és élvezetes közlekedést nyújt.

A nagyfokú kényelem, az alacsony kifáradás, valamint a maximális időhatékonyság érdekében a tágas vezetőállás alacsony padlójú, és akadálymentes átjárást, ill. fel- és leszállást biztosít.

A kényelmet tovább fokozza a rezgéscsillapított, hármas felfüggesztésű padló, valamint a kényelmes háttámasz is. Az össze- és szétkapcsolás során kiemelkedően hasznos funkció a gyalogkíséretű üzemeltetés is, mivel így a kezelő jobban ráláthat a pótkocsira.

Gyalogkíséretű üzemben a jármű rövid mozgásai is könnyebben elvégezhető. A „repülőrajt” funkció lehetővé teszi, hogy a kezelő már gyalogos testhelyzetből elindíthassa a jármű gyorsítását, mielőtt fellépne rá.

Az innovatív kormánykerékbe épített ergonómikus kialakítású kezelőszerveket a vezető könnyen elérheti anélkül, hogy el kellene engednie a kapaszkodót. A rezgéscsillapított kormányegység bármelyik kézzel erőfeszítés nélkül működtethető, és a kezelő számára legkényelmesebb magasságra és szögre állítható.

NTR30N2
Teherbírás: 3000 KG
Teherközéppont: nincs mm
Motor: Elektromos
NTR50N2
Teherbírás: 5000 KG
Teherközéppont: nincs mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.