25 éves évfordulóját ünnepelte a Cat® Lift Truck

';

Vállalatunk idén júniusban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját az új, különkiadású targoncáival és raktári eszközeivel

Az „ezüst” évfordulónkat számos, kifejezetten ezen alkalomra szánt, „25 Years Special Edition Cat®” (25 éves, különkiadás) matricával ellátott raktári és homlokvillás targonca kiszállításával ünnepeltük. A kiszállítás Järvenpää-i és Dalian-i gyárainkból történt.

Már 25 éve, hogy a Cat® Lift Trucks megkezdte működését, Almereben, Hollandiában, pontosan 1992. június 23-án. A legfőbb célunk azóta is az, hogy közelebb kerüljünk vásárlóinkhoz és megértsük Őket, hogy ezáltal is jobban kiszolgálhassunk igényeiket. 
 A Järvenpää-i és Dalian-i gyárainkból történő, különleges kiadású (25 Years Special Edition Cat®) targoncák kiszállításával ünnepeltük 25 éves évfordulónkat. Ezen termékeinket egy jubileumi matricával láttuk el: "25 years anniversary edition” (25 éves évfordulós kiadás). Erre az alkalomra gyártott termékeink magukba foglalták az IC, elektromos és raktári típusú targoncák széles választékát. Az első szériák már júniusban partnereinkhez kerültek és a nyár folyamán folyamatos volt a kiszállítás. 

Ez az év nagyon különleges a Cég számára, hiszen a Järvenpää-ban található gyárunk idén lett 75 éves. Továbbá még egy hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk. Dalian-i gyárunk 2017. június 13-án legyártotta az 50 000. IC targoncát azóta, hogy 2013-ban megkezdte működését. Willem de Jong, az MFD Kereskedelmi Igazgatója elmondta, hogy ezek a sikerek tökéletesen bemutatják az MFD elkötelezettségét, szervezeti erejét és elszántságát a Cégünkkel történő együttműködés terén.

Vállalatunk ezúton is szeretnénk kifejezni háláját Ügyfelei támogatásáért és bizalmáért, akik nélkül nem érhettük volna el céljainkat.

 

Az eredeti, angol nyelvű cikket az alábbi linken olvashatják:

https://www.catlifttruck.com/news/celebrating-our-companys-25th-anniversary

További hírek

Hírlevél