Bérbeadás

Dízel-, gáz- és elektromos üzemű targoncákból, 1-6 tonna teherbírásig több mint 300 darabos bérflotta áll Megrendelőink rendelkezésére. A targoncák a néhány napos bérlettől akár a több éves időtartamra szóló lekötéssel is igényelhetők.

Igény esetén 2-3 éves lekötéssel az anyagmozgatáshoz szükséges teljes géppark kiváltására is vállalkozunk.

Gépeink rendelkeznek a szükséges dokumentációval, így azok az üzemeltetés helyén azonnal üzembe helyezhetők. A szállítást saját trailerünkkel végezzük, így a megrendelést követően akár pár órán belül leszállítjuk az Önöknek megfelelő targoncát.

Komplett logisztikai, anyagmozgatási, rakodási feladatokat is vállalunk targoncakezelővel és anyagmozgató eszközzel együtt.

Érdeklődés esetén munkatársaink készséggel felkeresik Önöket és segítenek az adott célra legalkalmasabb targonca típus és a legelőnyösebb bérleti konstrukció kiválasztásában.

 

Szüksége van targoncára, de nem költene nagyobb összeget beruházásra?

10%-os kezdéssel is bérelhet GP15N targoncát havi 59 500 Ft+áfa díjért 60 hónapos lekötés esetén.

A bérleti díj a szerviz és javítási költséget nem tartalmazza. 10% kezdő részlet. Nincs kezelési költség, szerződéskötési díj vagy más további költség.

Hívjon vagy írjon!

 

Telefonszám: megtekintés
E-mail cím: info@niketarg.hu

Takács János

Bérletüzletág-vezető

Megtekintés

Sárkány Szabina

Ügyviteli Asszisztens

Megtekintés

Targonca bérlés igényléséhez és árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlataink

Hírlevél