Szerviz

Országos szervizhálózat

A targoncák javításhoz szükséges valamennyi műszerrel és célszerszámmal rendelkezünk, továbbá a gázüzemű targoncák szereléséhez szükséges tevékenységi engedéllyel, illetve az ehhez szükséges gázszerelő műhellyel és a beállításához szükséges gázelemző készülékkel. Így üzemünkben, illetve a helyszínen is el tudjuk végezni a gázüzemű targoncák beszabályozását.

Központi szerviz üzemünkben egyidejűleg 20 targonca javítására van lehetőség, ahol el tudjuk végezni minden típusú targonca nagyjavítását, teljes felújítását, igény esetén fődarabok felújítását is garanciával.

A szervizeket, hibaelhárítást, a meghibásodott targoncák egyéb javítását, ellenőrzéseket, időszakos szakértő vizsgálat során feltárt hibák kijavítását 22 db szervizautónkkal az ország bármely területén a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük.

Üzemünkben kiválóan képzett szakemberek dolgoznak, akik megalapozták a NIKETRANS Targonca Kft. szakmai hírnevét. Szerelőink jelentős számban részt vettek a nagy targoncagyárak továbbképzésein, és egyéb tanfolyamokon, ahol elsajátították a kifogástalan munkához szükséges ismereteket, és kellő gyakorlatot szereztek a Cat®, HC, Nissan, Mitsubishi, Steinbock-Boss, Toyota, OMG, Balkancar és más targoncák javításában.

Vállaljuk ügyfeleink teljes gépparkjának szervizelését, karbantartását, munkavédelmi vizsgálatainak elvégzését.

A targoncák javítási időtartamára igény esetén csere (bér) targoncát biztosítunk, melyet megállapodás alapján saját targoncaszállító trailerünkkel a helyszínre szállítunk.

Szerviz telephelyeink:

  • Balatonfűzfő (központi telephely),
  • Budapest,
  • Győr
  • Nyíregyháza
  • Pécs,
  • Szeged.

Gáspár András

Üzemvezető

+36 30 640 3797

Primmer Attila

Üzemvezető Helyettes

+36 30 959 9645

Soós Hajnalka

Szerviz Asszisztens

+36 88 596 035

Péntek Zoltán

Szerviz Koordinátor

+36 20 427 0132

Szerviz bejelentkezéshez és árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlataink

VÁLASSZON PRÉMIUM TÖMÖR GUMIABRONCSAINKBÓL. KIEMELKEDŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY, MÁR NETTÓ 37.100 FT-tól

Hírlevél